Even voorstellen

Het begon zo’n tien jaar geleden met het opknappen van oude meubels. Voor mezelf, en omdat ik er zoveel plezier in had, al snel ook voor anderen. Ik kreeg de smaak te pakken, ontdekte dat ik gevoel had voor styling en wilde daar meer mee. Ik volgde de opleiding interieurstyling (2013) en ben me sindsdien blijven ontwikkelen op het gebied van styling, kleurgebruik, verlichting en interieurontwerp. Het is een geweldig inspirerend vak. Eén van de leukste aspecten aan dit werk vind ik dat ik mensen oprecht blij kan maken met een interieur waarin ze zich thuis voelen. 

Een interieur weerspiegelt de persoonlijkheid van de gebruikers. Dat maakt voor mij elk advies en ontwerp een unieke puzzel om op te lossen. Ik haal inspiratie uit vakmedia, beursbezoek, workshops en studies die ik volg, maar de grootste inspiratiebron is degene voor wie de ruimte bedoeld is. Wat is jouw/jullie verhaal? Wat zijn de dagelijkse rituelen en leefgewoonten? Werk je veel thuis? Hoe ontvang je je vrienden en familie het liefst? Wonen er ook huisdieren? Zijn er meubels waar je aan gehecht bent? En…wat wil je juist anders? Wat zijn je woonwensen? Welke stijl spreekt je aan? Stuk voor stuk van essentieel belang om tot een optimale woonomgeving te komen waar jij helemaal jezelf kunt zijn.

In mijn interieuradvies en -ontwerp hecht ik veel belang aan functionaliteit (indeling & gebruiksgemak) en comfort (warmte & sfeer). Doel is het creëren van eenheid en rust. Een harmonieus geheel van persoonlijke smaakmakers en verfrissende eigentijdse stijlelementen, waarin het thuisgevoel compleet is.