“Na 15 jaar tegen hetzelfde behang te hebben aangekeken, wilde ik eindelijk iets anders. Andere muren dat was mijn plan, maar een keuze maken uit heel veel behangboeken was voor mij niet te doen. Via de positieve ervaring van vrienden kwam ik bij Marja terecht. Na het fijne kennismakingsgesprek, waarin Marja luisterde en vragen stelde, kwam er een prachtig interieurplan. Van alleen nieuw behang werd het een hele metamorfose: prachtige nieuwe muren met kleuren die ik zelf niet gedurfd zou hebben, nieuwe meubels, een lichtplan, advies voor gordijnen en prachtige accessoires. En wat ben ik er blij mee!
Dank je wel Marja voor je luisteren, voor je prachtige interieurplan, voor je creativiteit, voor je flexibiliteit, je service en je enthousiasme.
Ik raad iedereen aan om contact met je op te nemen!

Henriƫtte